Guide: Derfor skal du bruge genanvendelige rondeller

Guide: Derfor skal du bruge genanvendelige rondeller

Er du også en af dem, som anvender vatrondeller morgen og aften, som del i den daglige rutine? Måske en enkelt om morgenen til at rense huden og så 2-3 om aftenen til at fjernes dagens makeup. Har du tænkt over, hvor mange vatrondeller det er på et helt år? Vi har gjort regnestykket for dig – 4 vatrondeller om dagen i 365 dage, giver 1.460 vatrondeller på et helt år, der bare ryger direkte i skraldespanden, når de er brugt. Men har du tænkt over, at der faktisk findes et bæredygtig alternativt, der i virkeligheden også er blødere og mere behagelig for huden?

Svaret er: Bæredygtige bomuldsrondeller!

Genanvendelige rondeller er et skridt i den rigtige retning mod en mere bæredygtig livsstil. De genanvendelige rondeller er ligesom vatrondeller produceret af bomuld, forskellen er bare, at den ene smides ud efter brug og den anden genanvendes igen og igen.

Genanvendelige bomuldsrondeller er sindssygt smarte, fordi de bare kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader med en lys vask eller med lunket vand og sæbe, når de er brugt. Det betyder altså, at du kan anvende dem gang efter gang – og DET er noget miljøet ELSKER! Det er ikke altid, at man tænker over, hvor nemt det egentlig kan være at inkorporere de bæredygtige alternativer i hverdagen, men det behøves slet ikke være så kompliceret!


Vi håber, at indlægget har inspireret dig til at gøre din hverdag nemmere ved at skifte vatrondellerne ud med disse genanvendelige bomuldsrondeller samtidig med, at det gavner miljøet. Og hey – når det kommer til stykket er de i virkeligheden også blødere og mere behagelige for huden – det er win-win!

Skriv et svar