Om os

Om Reuseit

Hvert år ender tonsvis af plastik i verdenshavene. Desværre forsvinder plastik aldrig i naturen. I stedet bliver det splittet ad til mikroplastik, og det kan tage helt op til 500 år for en engangsflakse at blive til mikroskopiske plastikstykker. En af de største udfordringer med plastikforurening er den høje produktion og anvendelse af engangsplastik, som ikke bliver genanvendt. For at minimere skrald og affald og dermed hjælpe miljøet, kan du hos ReuseIt finde ting, der kan erstatte både plastiksugerør og plastikflasken samt et utal af andre genanvendelige produkter, som kan hjælpe dig med at minimere det affald du producerer.

Det giver derfor mening både for miljøet og for din økonomi at investere i kvalitetsprodukter, du kan bruge igen og igen. Og er et stålsugerør i virkeligheden ikke også mere stilfuldt end et neonpink plastiksugerør? Hvorfor købe utallige pakker vatrondeller, når du kan få genanvendelige rondeller? Hvorfor tage poser til frugt og grønt samt købe indkøbsposer, når der findes flotte og stilfulde net?
Vores mål er at inspirere til en mere bæredygtig livsstil ved blot at ændre små ting i hverdagen, som på sigt vil gøre en kæmpe forskel på miljøet.
Start din Zero Waste livsstil i dag!

Sofie, medarbejder
Cecilie, medarbejder

Mød os bag skærmen

Vi hedder Sofie og Cecilie og er søskende. Det er os der står bag webshoppen ReuseIt og sørger for at få pakket jeres ordre. Får du brug for råd og vejledning i kundeservice, vil det også være en af os, du kommer i kontakt med. 

Vi er et lille men godt team, som elsker at bidrage til, at vi lever med omtanke og gør en forskel for miljøet ved at ændre små ting i den travle hverdag. 

Find os her

Send os en besked

Kontakt os, og vi besvarer dig gladeligt